Urmărește emisiunea live


Starea tehnică a autovehiculelor - la control, miercuri, în șapte județe

politia-rutiera-control
politia-rutiera-control

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a anunțat pe site-ul oficial că miercuri, 8 august 2012, polițiștii rutieri vor verifica starea tehnică a autoturismelor aflate în trafic, în județele Argeș, Bihor, Brăƒila, Prahova, Căƒlăƒrași, Suceava și Vrancea. Acțiunile urmează să se desfășoare pe autostrăzi și drumuri naționale.

Autor: Andreea Iconaru [caption id="attachment_217436" align="alignleft" width="275"] Sursa: Mediafax[/caption]

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Autostrăzi, împreună cu specialiști de la Registrul Auto Român, vor controla starea tehnică a tuturor autovehiculelor aflate în trafic miercuri. Cele șapte județe vizate sunt: Argeș, Bihor, Brăƒila, Prahova, Călăƒrași, Suceava și Vrancea. Controalele tehnice vor urmări funcționarea mecanismului de frânare, a sistemului de direcție, gradul de poluare datorat eliminării noxelor, instalația de iluminare, precum și autenticitatea seriilor de identificare a autovehiculelor. De asemenea, se va mai verifica valabilitatea Inspecției Tehnice Periodice (ITP) și corectitudinea datelor din certificatul de înmatriculare.

Aceste acțiuni au ca scop scăderea numărului de accidente produse de defecțiunile tehnice și pedepsirea șoferilor ce nu respectă legislația rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel