Starea lui Traian Băsescu, noi detalii. Adina Anghelescu: "E internat la Bruxelles. I s-a făcut rău după ce a primit o hârtie"

Traian Băsescu, despre PLANUL lui Putin: Un proiect mai vechi, pe care l-a ratat în 2014 / Foto: Facebook Traian Băsescu
Traian Băsescu, despre PLANUL lui Putin: Un proiect mai vechi, pe care l-a ratat în 2014 / Foto: Facebook Traian Băsescu

Jurnalista Adina Anghelescu a dat noi detalii despre starea lui Traian Băsescu. 

Adina Anghelescu spune că anterior, Traian Băsescu a fost internat timp de o săptămână la Spitalul Militar. În acest moment, Băsescu ar fi spitalizat la o clinică din Bruxelles. 

"Lui Traian Băsescu i s-ar fi făcut rău după ce a primit o hârtie în care scria că are la dispoziție 10 zile pentru a elibera casa și că nu va mai beneficia de protecția SPP-ului. Traian Băsescu a fost internat o săptămână la Spitalul Militar și a fost externat atunci când a sosit în țară Kamala Harris. A avut o rezervă specială, el avea o stare pulmonară destul de gravă, fiind vorba despre o bronhopneumonie pulmonară obstructivă. Mai avea și acele probleme la inimă: el în 2018, a fost internat și operat în Franța. A avut o intervenție pentru aortă pentru că se afla în situația de a se rupe aorta și a fost nevoie de intervenția respectivă. Iată că starea sănătății lui Traian Băsescu, care se află într-o clinică din Bruxelles în acest moment, nu ar fi foarte gravă, însă problemele de sănătate sunt serioase și medicii îl țin sub observație," a spus Adina Anghelescu la Antena 3. 

Traian Băsescu, declarat oficial colaborator al Securității 

Reamintim că miercuri, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a respins recursul fostului președinte Traian Băsescu la decizia prin care a fost declarat colaborator al Securității.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a anunțat, după ce a fost declarat colaborator al Securității prin sentință definitivă, că va face demersuri legale la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Traian Băsescu a reacționat, miercuri, pe Facebook, după ce Instanța Supremă a respins recursul la decizia prin care a fost declarat colaborator al fostei securități.

„Am luat nota de decizia ÎCCJ pe care nu o voi comenta public, așa cum am procedat de-a lungul întregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO”, a spus Băsescu.

Pe 20 septembrie 2019, Curtea de Apel Bucureşti a admis acţiunea CNSAS şi a decis că fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă. Potrivit CNSAS, fostul preşedinte Traian Băsescu ar fi dat note informative ce ar fi dus la menţinerea în ţară a unui coleg de la Marină.

Traian Băsescu, în prezent în vârstă de 70 de ani, a fost președintele României între 2004 și 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel