Stare de alertă, aeroport Munchen. Poartă metalică, izbită cu mașina

Un bărbat cu probleme psihice a intrat cu maşina printr-o poartă metalică a aeroportului din Munchen.

Un bărbat a provocat marţi o stare de alertă pe aeroportul din Munchen, încercând să intre cu maşina printr-o barieră şi o poartă metalică, a anunţat poliţia germană, informează dpa. Poliţiştii l-au arestat pe bărbatul de 28 de ani la scurt timp după incident, care a avut loc în faţa hangarului pentru mentenanţă al celui de-al doilea aeroport ca mărime al Germaniei.

Incidentul nu a avut impact asupra orarului zborurilor, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei. Zona de transport şi mentenanţă se află în partea opusă zonei de pasageri a aeroportului. Bărbatul a încercat să fugă cu maşina, care nu-i aparţinea, dar a fost prins în localitatea Deggendorf, la circa o oră distanţă de aeroport, potrivit purtătorului de cuvânt. Proprietarul maşinii a făcut plângere la poliţie.

'De ce bărbatul de 28 de ani a ales aeroportul ca destinaţie este deocamdată total neclar. El era în mod clar într-o stare de urgenţă psihologică', se spune în comunicatul poliţiei. Bărbatul va fi internat la o clinică de psihiatrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel