Stana Izbașa, condamnată într-un dosar cu diplome de la Drept

Stana Izbașa a fost condamnată la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale  în afacerea diplomelor de la Facultatea de Drept.

Afacerea spagilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundatiei Romane pentru Tineret (FRPT) din Baile Herculane a fost solutionata definitiv, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat asupra recursurilor declarate in dosarul de coruptie instumentat de fostul PNA.

În urma recursului formulat de procurorii  Anticoruptie din Timisoara, magistrații ÎCCJ au decis condamnarea Stanei Izbașa la doi ani și jumătate cu suspendare pentru fals intelectual, uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

Stana Izbașa a fost acuzată că a dat 3.500 de dolari mită la conducerea Facultății de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret Băile Herculane pentru a obține diploma de absolvire a instituției respective, pentru că, potrivit unor informații de la acea dată, nu ar fi frecventat nici cursurile facultății și nu s-ar fi prezentat nici la examene.

Stana Izbașa este una dintre celel mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din Banat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel