Stan Popa a murit. Fostul președinte AVAS și secretar executiv PSD a decedat în Franţa

Fostul președinte AVAS și secretar executiv PSD, Stan Popa, a murit, joi, la vârsta de 67 de ani, în timp ce se afla în Franța, cel mai probabil pentru un tratament medical.

Fostului secretar de stat, apoi președinte și vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Averilor Statului (AVAS), Stan Popa, a murit, joi, în Franța, iar trupul neînsuflețit va fi adus acasă, în județul Teleorman, el fiind născut în comuna teleormăneană Băbăița. Membrii mai vechi ai PSD Teleorman își amintesc despre Popa Stan, ca fiind unul dintre liderii vechi ai partidului și spun că el a plecat în București înainte de revoluție, transmite Mediafax.

Stan Popa a ocupat funcția de secretar de stat, apoi a devenit președinte și, ulterior, vicepreședinte al AVAS. În ultimul timp, colegii de partid aflaseră că Stan Popa suferea de o boală incurabilă, pentru care, cel mai probabil, făcea tratament în Franța. Din punct de vedere politic, Stan Popa este unul dintre membrii vechi ai PSD, ocupând chiar și funcția de secretar executiv al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel