Stadionul Ghencea, revendicat de locuitorii din Chiajna

Stadionul-Steaua
Stadionul-Steaua

Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, a declarat că stadionul din Bulevardul Ghencea ar putea ajunge în proprietatea localităţii pe care el o conduce.

autor: Cătălin Cincu

"Domnule, nu este niciun secret şi nu glumesc absolut deloc. Terenurile pe care se află stadionul Steaua şi cele situate în  prelungirea Ghencea au fost înainte de război ale mai multor familii din comuna pe care eu o reprezint. Să ştiţi că oamenii îşi doresc pământurile înapoi, iar eu nu am de gând să mă cert cu nimeni. Aşa că vă rog să nu mă băgaţi în scandal cu Ministerul Apărării sau cu Gigi Becali. Eu v-am spus doar adevărul", dezvăluie Mircea Minea, primarul din Chiajna pentru Prosport.

Declaraţiile lui Mircea Minea vin în urma afirmaţiei patronului Stelei, Gigi Becali, care a spus că va muta echipa din Ghencea şi va lăsa terenurile pe mâna celor de la MApN.

Se pare că un grup de investitori doreşte să cumpere drepturile de proprietate ale cetăţenilor în cauză. În zona respectivă ar urma să se construiască un cartier rezidenţial şi un nou stadion de fotbal, de 10.000 de locuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel