EXCLUSIV  SRI nu-l fila pe Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort într-un accident rutier

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma
Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit într-un accident rutier. În spațiul public, inclusiv de către unii parlamentari,  s-a vehiculat ipoteza că, dată fiind amploarea scandalului biocidelor și a implicațiilor dosarului, era imposibil ca Dan Condrea să nu fie filat de o structură specializată.

Surse autorizate care au ținut să-și păstreze anonimatul au declarat pentru DCNews că ”SRI nu-l fila pe patronul hexi Pharma, Dan Condrea. Conform deciziei CCR din 9 martie, 2016, SRI nu mai este abilitat să participe la ancheta penală. Alte structuri ar fi putut efectua filajul în cazul Condrea. SRI, în afară de informările pe care le-a efectuat de-a lungul timpului, referitoare la Hexi Pharma și situația spitalelor, nu are de-a face cu acest caz. Serviciul înțelege să-și facă mai  departe datoria strict în limitele legii și ale Constituției”, a declarat sursa citată.

Sursele noastre nu au avut niciun punct de vedere referitor la întrebarea de ce patronul Hexi Pharma nu fusese arestat preventiv, știindu-se apetența procurorilor și graba judecătorilor de a lua aceste măsuri în cazul infracțiunilor produse de gulerele albe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel