SRI, în alertă la Arad. Valiză abandonată într-o staţie de tramvai

FOTO: IPJ Arad
FOTO: IPJ Arad

Autoritățile au fost puse în alertă în această seară la Arad după ce a fost semnalată prezența unui colet suspect. 

Prezenţa unei valize abandonate într-o staţie de tramvai din municipiul Arad a fost anunţată, duminică după-amiază, la numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se specialişti SRI, dar şi o echipă pirotehnică, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, apelul la 112 a fost primit în jurul orei 18,44, poliţiştii fiind sesizaţi despre prezenţa unei valize abandonate în staţia de tramvai de pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiu.

Echipajul de ordine publică sosit la faţa locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză închisă de culoare neagră.

Zona a fost asigurată



Zona a fost asigurată, dispunându-se devierea traficului rutier şi pietonal.

La faţa locului s-au deplasat o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiş şi specialişti din cadrul SRI, menţionează sursa citată.

Valiza a fost verificată de echipa de pirotehnişti, stabilindu-se că aceasta nu are niciun conţinut.

Situație asemănătoare și la Deva. A fost o alarmă falsă

La sfârșitul lunii iunie, o situație similară s-a petrecut la Deva. Incidentul s-a produs în zona unui complex comercial din Deva. O servietă nerevendicată, a fost ridicată, după ce pirotehniştii SRI care au intervenit la faţa locului au constatat că în geamantan se aflau doar lucruri de uz personal, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, a scris Agerpres. 

"Valiza a fost deschisă în condiţii de siguranţă, fără a pune în pericol viaţa sau bunurile cetăţenilor. Aceasta conţinea bunuri de uz personal", a precizat sursa citată.

Toate persoanele aflate într-un complex comercial situat într-o zonă centrală a municipiului Deva au fost evacuate, luni dimineaţa, după ce pe numărul de urgenţă 112 a fost semnalată prezenţa unei valize în stradă.

Incidentul a avut loc la intersecţia bulevardelor Iuliu Maniu şi Decebal, autorităţile luând, în regim de urgenţă, măsuri pentru securizarea zonei. Circulaţia rutieră a fost restricţionată şi deviată pe rute ocolitoare.                         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel