SRI - ÎCCJ, protocol. Chirieac: Nu am cuvinte, e un film urât!

SRI
SRI

Fostul președinte al Curții Supreme Nicolae Popa a afirmat că nu a semnat protocolul cu SRI, deși pe protocol apare semnătura sa. 

Vezi aici ce spune judecătorul Nicolae Popa: Protocol secret SRI - ÎCCJ, scandal total. Nicolae Popa: Așa ceva n-am făcut!

”L-am ascultat pe dl judecător cu mare îngrijorare, pentru că la înălțimea funcției pe care a avut-o și dânsul este și profesor universitar înțeleg mi se pare șocat de ceea ce se întâmplă, șocat pur și simplu sau îngrijorat. (...) Doamna Porumbel, puteți să-mi spuneți care este cel mai mare act de corupție după 1989 în România? Eu mă gândesc că protocolul acesta este cel mai mare act de corupție de după Revoluție în România. El anulează o putere fundamentală a statului în ultimii 9 ani. Unul dintre semnatari spune că nu a semnat el. Presupun că un asemenea protocol se discută înainte, dânsul spune, dom`ne, nu știu. Situația este gravisimă, este de convocare imediată a CSAT și sper ca președintele să fie alături de România în acest moment, sesiunea extraordinară, excepțională a Parlamentului pentru a vedea ce se poate face. Este un atac la siguranța națională a României, la statutul său de partener NATO, de membru al UE. Nu avem cuvinte, este un film urât ceea ce vedem” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel