SRI - ÎCCJ, protocol. Chirieac: Nu am cuvinte, e un film urât!

Roxana Neagu / 18 iun 2018 / 16:51 Salveaza PDF Comentarii
Protocol SRI
Descriere foto: Protocol SRI

Fostul președinte al Curții Supreme Nicolae Popa a afirmat că nu a semnat protocolul cu SRI, deși pe protocol apare semnătura sa. 

Vezi aici ce spune judecătorul Nicolae Popa: Protocol secret SRI - ÎCCJ, scandal total. Nicolae Popa: Așa ceva n-am făcut!

”L-am ascultat pe dl judecător cu mare îngrijorare, pentru că la înălțimea funcției pe care a avut-o și dânsul este și profesor universitar înțeleg mi se pare șocat de ceea ce se întâmplă, șocat pur și simplu sau îngrijorat. (...) Doamna Porumbel, puteți să-mi spuneți care este cel mai mare act de corupție după 1989 în România? Eu mă gândesc că protocolul acesta este cel mai mare act de corupție de după Revoluție în România. El anulează o putere fundamentală a statului în ultimii 9 ani. Unul dintre semnatari spune că nu a semnat el. Presupun că un asemenea protocol se discută înainte, dânsul spune, dom`ne, nu știu. Situația este gravisimă, este de convocare imediată a CSAT și sper ca președintele să fie alături de România în acest moment, sesiunea extraordinară, excepțională a Parlamentului pentru a vedea ce se poate face. Este un atac la siguranța națională a României, la statutul său de partener NATO, de membru al UE. Nu avem cuvinte, este un film urât ceea ce vedem” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25