Amenințare cu bombă la un mall din Bucureşti. Update 2: Veranda Mall, precizări

O persoană a sunat, joi, la 112, și a anunțat că într-un mall din București a fost plasată o bombă. 

Update 2: Poliția Capitalei a anunțat că, după finalizarea cercetărilor, s-a concluzionat că apelul privind prezența unei bombe în Veranda Mall a fost fals.

Update 1: "În urma unui alt apel telefonic anonim efectuat în această seară către serviciile de urgență, activitatea centrului comercial Veranda Mall a fost suspendată temporar pentru efectuarea procedurilor de siguranță. Autoritățile se află la fața locului, iar evacuarea mall-ului s-a realizat în deplină ordine, fapt pentru care mulțumim clienților pentru cooperare și angajaților noștri pentru răspunsul prompt. Vă vom ține la curent cu informații și pe această cale vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat", transmite echipa Veranda Mall.

Poliția și echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații (SRI) se află la fața locului și fac verificări, anunță SRI, într-o informare de presă. Potrivit informării SRI, a fost înregistrat un apel la 112 cu privire la o alertă cu dispozitiv exploziv improvizat la Veranda Mall în București, relatează Mediafax.

„Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și Poliția derulează în acest moment investigațiile specifice pe linia de competență”, anunță SRI. Poliția Capitalei anunță că la 112 a sunat un bărbat și a spus că în mall-ul din Sectorul 2 se află dispozitivul explozibil.

„La fața locului au sosit polițiști ai Secției 8 și Brigăzii Rutiere, care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație, precum și la restricționarea traficului”, anunță Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel