EXCLUSIV  Spray lacrimogen la metrou. Noi informații despre atacator

Au apărut noi detalii despre incidentul de la stația de metrou Piața Unirii 2, unde un bărbat a pulverizat gaze lacrimogene într-o garnitură.

Un bărbat a creat panică, ieri, la stața Piața Unirii 2, după ce a pulverizat substanțe lacrimogene într-o garnitură de metrou. Surse susțin că ar fi vorba despre un tânăr, de până în 30 de ani, care s-ar fi urcat la Piața Victoriei și ar fi avut o ceartă cu mai mulți călători. La stația Piața Unirii, el a ieșit din garnitură, iar înainte să se închidă ușile a folosit spray lacrimogen asupra persoanelor din interior. Oamenii ar fi încercat să deschidă forțat ușile, dar nu au reușit, apoi au acționat alarma. 

Mecanicul a deschis ușile, iar metroul a fost retras. 

Au fost identificați mai mulți martori

Surse au declarat pentru DC News că în acest moment au fost identificați mai mulți martori și urmează să se pună cap la cap toate informațiile pe care le vor oferi. Mai mult, găsirea atacatorului este cu atât mai dificilă cu cât camerele de supraveghere din stația de metrou nu au surprins momentul atacului cu spray-ul lacrimogen și nici momentul în care el s-a strecurat prin mulțime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel