Sportivii de la CSM București, sute de jandarmi și deținuți, la deszăpezirea trotuarelor și străzilor din București

DCNews Team / 11 ian 2017 / 15:02 Salveaza PDF Comentarii

Primarul General, Gabriela Firea,  a anunțat că la acțiunile  de deszăpezire a trotuarelor și străzilor secundare din Capitală participă, în premieră, sportivii  de la CSM, alături de peste 400 de jandarmi și deținuți.

Sportivii de la CSM București au trecut la efectuarea "antrenamentelor" pe străzile Capitalei, ajutând la deszăpezirea străzilor secundare și a trotuarelor.

Actiunile de deszapezire se vor desfasura in ritm sustinut, mai ales ca ninsoarea si-a redus intensitatea, a declarat Primarul General, Gabriela Firea. Alături de operatorii manuali, vor participa la acţiunile de deszapezire si militari, sportivii de la CSM, jandarmii, dar şi muncitori de la marile firme de construcţii din Capitală. Persoanele private de libertate vor acţiona în special în zona parcărilor. Prioritare sunt căile de acces de acces la spitale, scoli, statii RATB, a afirmat Primarul General.

[citeste si]

"In ceea ce priveşte modul în care s-a acţionat la nivelul Capitalei, Primarul General a declarat că este loc de mult mai bine. „Este prima iarna in care am actionat ca o echipa, in sinergie, impreuna cu primarii de sector. Resursele, atat cele umane, cat si utilajele au fost suplimentate cu 40% faţă de anii anteriori. Pentru viitor, firmele de salubritate vor trebui să se pregătească mult mai bine. Vom pregăti acte adiţionale la contractele de deszăpezire care să stabilească responsabilităţi mult mai mari pentru acestea, pentru că exigenţele cetăţenilor au crescut", a mai spus Gabriela Firea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29