Sport.ro se închide! PRO TV aruncă bomba!

Postul de televiziune Sport.ro ar putea să se închidă în perioada următoare.

Potrivit unor surse, citate de Gazeta Sporturilor, Sport.ro se va închide pe 1 iulie. După restructurările făcute în cadrul ProTV, au început să fie daţi afară şi de la postul de sport, iar Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME în România a concediat o bună parte din redacţia postului.

În acest moment nu există un comunicat oficial în privinţa închiderii postului de sport, dar sursele media au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că informaţia este reală, urmînd ca în perioada viitoare să se facă şi anunţul oficial.

Surse DC News apropiate postului TV ne-au declarat lituanianul Cesnavicius a vizitat săptămâna trecută redacția sport.ro, prilej cu care le-a transmis angajațlor că "sport.ro este o televiziune profitabilă, de nișă, care nu se va închide".

VEZI ȘI: O nouă televiziune în România. Ce post va înlocui

Conform informaţiilor venite dintr-o sursă din cadrul postului în perioada imediat următoare urmează să fie restructuraţi 90% din cei care lucrează în acest moment la canalul Sport.ro, iar pe viitor din echipa de sport a trustului vor rămîne doar cinci reporteri.

Postul de televiziune TV Sport a fost lansat pe 27 iulie 2003, iar din martie 2007 acesta a intrat în portofoliul Pro TV SA, atunci cînd şi-a schimbat numele în Sport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel