Spitale fără apă caldă şi căldură. Firea: Asta se întâmplă. Este înfiorător!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gabriela Firea comentează informaţia potrivit căreia, din cauza unei avarii, spitale din Bucureşti au rămas fără apă caldă şi căldură.

"Doua spitale COVID din Capitala - Matei Bals si Colentina -, au ramas fara apa calda si caldura de ieri. Cele 11 avarii din din sectoarele 2 si 3 au fost remediate de Termoenergetica (da, companiile alea rele ale lui Firea). Dar, atentie, CET Sud, care apartine de ELCEN - in subordinea guvernului, livreaza acum agent termic la 60 de grade, in loc de 90-100 de grade, cat ar fi normal. Rezultatul este infiorator: apa călâie si calorifere abia dezmortite, din care nu se face caldura nici in saloane, nici in apartamentele cetatenilor din zonele Colentina, Stefan cel Mare, Doamna Ghica etc.

Nu vreau sa stric weekend-ul nimanui. Dar Domnii Orban, Popescu, Nicusor Dan, au idee ce atributii legale detin? Ce raspundere fata de cetateni? Îi vad foarte calmi si relaxati. Au promis ca se vor implica PERSONAL pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri. Au promis si ca se implica personal pentru redeschiderea a inca unui CET, pentru a nu ma parcurge agentul termic multi km, pierzand, astfel, din calitate.

Si ce se aude cu fondurile europene muncite de mine si echipa mea 4 ani? Vreo conducta inlocuita pe bani europeni? Au tinut 6-8 luni contractul ascuns in Ministerul Fondurilor, ca sa-l semneze ei in campanie, confiscandu-ne munca. Acum, dupa furt, macar sa treaca la treaba. Dar vad ca nimic. Nada. Zero. Gheata la mal", a scris gabriela Firea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel