Spital Fundeni. Prof. dr. Irinel Popescu: Managerul își face datoria în mod eficient

Senatul Universității de Medicină și Farmacie s-a plâns de relația Spitalului Fundeni cu Universitatea Titu Maiorescu. Atacul era la adresa managerului Spitalului Fundeni, Carmen Orban.

În acest context, Prof. dr. Irinel Popescu, de la Centrul Transplant Hepatic Fundeni, a făcut mai multe precizări.

"Activitatea pe care o coordonez - de transplant hepatic, chirurgie hepatică, chirurgie laparoscopică și robotică - a continuat în mod normal. Nu am oprit nici programul de transplant hepatic, nici chirurgia majoră. În Spitalul Fundeni, modul în care se desfășoara activitatea, numărul de operații și rezultatele acestora dovedesc că managerul își face datoria în mod eficient. Spitalul își desfășoară activitatea în mod normal", a spus profesorul la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

"Faptul că toate operațiile s-au făcut arată o eficiență managerială destul de clară. Principalul lucru asupra căruia trebuie să ne focalizăm sunt pacienții și problemele lor. Spitalul trebuie să aibă liniște pentru a putea lucra. Trebuie evitată o atmosferă care nu folosește nimănui. Haideți să ne gândim la pacienți și la problemele lor", a mai zis profesorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel