EXCLUSIV  SPITAL BUCUREŞTI. Daniel Tudorache, anunţ uriaş: Va fi cel mai mare din Capitală - VIDEO

Miercuri, 29 noiembrie, Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, într-un interviu acordat DC News, a discutat despre un proiect uriaş de care oamenii au cu adevărat nevoie.

„Cred că cea mai bună veste pe care am primit-o, în ultimele zile, este că o să avem un spital de 990 de paturi, deci aproape 1.000. În România avem un număr stabilit de paturi, nu putem să venim cu mai multe. Relocând trei spitale, am ajuns la un număr de 990 de paturi. Va fi cel mai mare spital din Bucureşti", a spus primarul Daniel Tudorache.

De asemenea, întrebat care sunt cele trei spitale, acesta a oferit următorul răspuns: „Spitalul de Arşi de pe Griviţa, Floreasca şi mai avem un spital din Sectorul 2, dar asta a fost decizia Ministerului Sănătăţii, de unde luăm 220 de paturi."

Investiţie importantă

„Bucureşti are nevoie de un spital modern. Se va investi între 250 şi 300 de milioane, bani pe care îi va investi Primăria Sectorului 1. În momentul de faţă, am dat drumul la studiul de fezabilitate. Sper ca anul viitor să începem, să băgăm prima lopată, ca să zic aşa", a spus Daniel Tudorache.

[citeste si]

„Vom avea şi heliport. Este într-o zonă aerisită. O salvare va ajunge în timp util. Are gură de metrou la două sute de metri. Sunt cam 1.000 – 1.500 de metri până la Şoseaua de Centură", a mai explicat primarul Tudorache.

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel