Sperietură teribilă pentru o familie. Camion răsturnat în curtea casei, în toiul nopții. Șoferul ar fi adormit la volan

Foto: ISU Vrancea
Foto: ISU Vrancea

O familie s-a speriat teribil după ce, în toiul nopții, un TIR s-a răsturnat în curtea locuinței lor. Șoferul ar fi adormit la volan. El și o pasageră în camion au ajuns la spital. 

În această dimineață, în jurul orei 03:40, șoferul unui TIR ar fi adormit la volan și s-a răsturnat cu acesta în curtea unei locuințe din Călimănești, județul Vrancea. 

”Patru echipaje din cadrul ISU Vrancea, două echipaje SAJ și un echipaj SVSU Mărășești au intervenit cu două autospeciale de descarcerare, trei ambulanțe și două autospeciale de stingere, pentru descarcerarea unei persoane, acordarea primului ajutor calificat și transportul la spital a celor două persoane rănite, conștiente, cu multiple traumatisme”, a precizat ISU într-un comunicat de presă. 

Ar fi adormit la volan 

”Autoutilitara a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat în curtea unei locuințe. Din cercetări, s-a stabilit faptul că, bărbatul, de 33 de ani, din județul Ilfov,  care conducea autoutilitara către Adjud, ar fi adormit la volan. A rezultat rănirea acestuia și a unei pasagere în vârstă de 30 de ani”, a anunțat polițiștii. 

O anchetă a fost deschisă în acest caz și continuă cercetările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel