EXCLUSIV  Speculația anului: revenirea lui Crin Antonescu. EXPLICAȚIILE liberalului

O dată la două săptămâni vorbim despre Crin Antonescu și întoarcerea sa în viața politică. Liberalul se vede nevoit, pentru a 'n'-a oară, să dezmintă că va reveni la vârful politicii românești. Din contră, spune Crin Antonescu, nu mai vrea să fie nici măcar un politician de rând. 

Întrebat de dcnews.ro în 7 august, când s-a vorbit despre revenirea sa, de ce crede că o dată la câteva săptămâni este lansat acest scenariu, Crin Antonescu nu a știut să răspundă. Liberalul știe doar trebuie să dezmintă. 

Crin Antonescu a fost întrebat la acea dată dacă îi este cuiva teamă de întoarcerea sa. "Nu, în orice caz, în PNL, toți colegii pe care-i cunosc, inclusiv conducerea partidului sunt convins că ar privi cu ochi buni acest lucru și decizia îmi aparține în exclusivitate. Dar nici înăuntrul partidului, nici în afară nu cred că s-ar pune problema că i-ar fi cuiva frică", spunea atunci liberalul. 

Cu toate acestea, Crin Antonescu a admis că a fost întrebat de PNL-iști despre revenirea sa, dar nu sub aspectul unor negocieri. Cât despre nevoie, liberalul subliniază că "un partid are nevoie întotdeauna". 

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET: EXCLUSIV Întrebări-fulger pentru Crin Antonescu. "Sigur că această discuție s-a purtat în PNL"

La nici două săptămâni de atunci, vorbim, din nou, despre revenirea politicianului, fără a fi ceva schimbat pe scena politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel