Spectacolul de muzică şi dans flamenco, de Ziua Naţională a Spaniei

[] []

08 oct 2019 / 07:34
Salveaza PDF Comentarii

Spectacolul de muzică şi dans flamenco 'Fluye', susţinut de chitaristul Jose Maria Gallardo del Rey şi dansatoarea Ana Morales, va fi prezentat marţi, de la ora 19,00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon din Capitală, informează un comunicat.

Spectacolul, organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Spaniei (care se sărbătoreşte la 12 octombrie), îmbină piese de origine flamenco, precum bolero, fandango şi solea, cu câteva dintre cele mai cunoscute lucrări de muzică clasică spaniolă, precum Sevilla de Isaac Albeniz, Farruca de Manuel de Falla sau Cântecele populare ale lui Federico Garcia Lorca.

'Recitalul este un omagiu adus unei perioade de glorie a muzicii spaniole, a doua jumătate a secolului al XIX-lea, în care se produceau cu absolută normalitate schimburi şi împrumuturi de cunoştinţe între stilurile clasic şi flamenco', se arată în comunicat. Evenimentul este organizat de Ambasada Spaniei şi Instituto Cervantes din Bucureşti, în colaborare cu Teatrul Odeon. Biletele pot fi achiziţionate online pe www.teatrul-odeon.ro sau de la Agenţia de Bilete a Teatrului Odeon din Bucureşti, conform Agerpres.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27