Spectacolul de muzică şi dans flamenco, de Ziua Naţională a Spaniei

Spectacolul de muzică şi dans flamenco 'Fluye', susţinut de chitaristul Jose Maria Gallardo del Rey şi dansatoarea Ana Morales, va fi prezentat marţi, de la ora 19,00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon din Capitală, informează un comunicat.

Spectacolul, organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Spaniei (care se sărbătoreşte la 12 octombrie), îmbină piese de origine flamenco, precum bolero, fandango şi solea, cu câteva dintre cele mai cunoscute lucrări de muzică clasică spaniolă, precum Sevilla de Isaac Albeniz, Farruca de Manuel de Falla sau Cântecele populare ale lui Federico Garcia Lorca.

'Recitalul este un omagiu adus unei perioade de glorie a muzicii spaniole, a doua jumătate a secolului al XIX-lea, în care se produceau cu absolută normalitate schimburi şi împrumuturi de cunoştinţe între stilurile clasic şi flamenco', se arată în comunicat. Evenimentul este organizat de Ambasada Spaniei şi Instituto Cervantes din Bucureşti, în colaborare cu Teatrul Odeon. Biletele pot fi achiziţionate online pe www.teatrul-odeon.ro sau de la Agenţia de Bilete a Teatrului Odeon din Bucureşti, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel