Spectacolul de gală de la Opera Română, prilejuit de Jubileului Regal, mai tare ca PRO TV

opera
opera

Spectacolul de gală de la Opera Romănă, în onoarea Regelui Mihai și transmis în direct de către Antena 3, marți seara,  a fost lider de audiență, surclasând emisiunea de la PRO TV.

Spectacolul de gală organizat la Opera Română, care a făcut parte din Jubileul Regal, și transmis în direct de Antena 3, a fost lider de audiență pe intervalul orar, cu un rating de 6,2, ceea ce înseamnă că peste 720. 000 de telespectatori din mediul urban au urmărit concertul. De altfel, Antena 3 a surclasat Pro TV, care nu a avut decât un rating de 6, în prima partea a show-ului "Vocea României".

Gala a putut fi urmarită gratuit de bucureșteni, în parcul din fața Operei Naționale, unde prin grija Primăriei Municipiului București au fost instalate ecrane și sistem de amplificare pentru ca spectacolul de pe scenă să poată fi urmărit în aer liber de 5,000 de persoane.

De asemenea, pe tot parcursul zilei de marți, Antena 3 a fost lider de audiență, când a avut transmisii în direct de la Parlament și dezbateri referitoare la aniversarea a 90 de ani de viață a Suveranului român.

Realitatea TV, pe parcursul zilei de marți, nu a reușit decât o audiență modestă, cu o excepție: Dezbaterea având ca temă  monarhia, moderată de Emil Hurezeanu și care l-a avut invitat pe C.T. Popescu, când postul ce transmite din sediul Willbrook s-a apropiat de Antena 3, fără însă a depăși ratingul acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel