Specializări gratuite pentru profesori, pentru noile exigențe ale Evaluării Naționale

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Inițiativă lăudabilă, pentru obținerea unor rezultate mai bune la testele PISA.

O serie de webinare care au ca temă predarea centrată pe competențe, conform evaluărilor de tip PISA și structura noilor subiecte de Evaluare Națională, va avea loc, în perioada 8-26 februarie, pe platforma Webdidactica.

Aceste webinare vin în întâmpinarea profesorilor care doresc să se specializeze în noua formă de Evaluare Națională, concepută după programa școlară în vigoare, care urmărește și competențele evaluate la testările PISA.

Webinarele sunt organizate gratuit, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Când au loc înscrierile 

 

Înscrierile au loc în perioada 20 ianuarie – 4 februarie 2021 și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

”În contextul noilor schimbări privind subiectele de la Evaluarea Națională și urmărind interesul direct al elevilor, ne-am propus să oferim un suport profesorilor, în mod special celor de matematică și limba română, care sunt materii de examen. Vom organiza aceste webinare, care își propun să aducă o înțelegere în abordarea didactică, pentru a ajuta elevii să se familializeze cu subiectele și să excludă teama de nou”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină Fischer International și Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, Greco, MGT Educațional, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

Cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy