Speak și Ștefania, pagube de 50.000 de euro la Asia Express: O uram! Mi-am pierdut nervii

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania

Echipa Speak și Ștefania a fost urmărită de ghinion în Asia Express. Cei doi au mărturisit tot ce nu s-a văzut la televizor.

Speak și iubita lui, Ștefania, au dezvăluit în emisiune lor „DE SPEAK Firu-n Patru', că s-au confruntat cu situații neașteptate în Asia, cu urmări nu tocmai fericite. 

„Era frig și ploua și dacă îmi aduceu bine aminte, am stricat o cameră. Lampa de la o cameră. Și îi ziceam lui Marius (n.r.- operatorul). Eu numai la asta mă gândeam. Cât costă camera asta, cât costă. 50.000 de euro. Am aruncat pe geam 50.000 de euro. Pfai, mă gândeam numai la asta. (...) Eu aici mi-am pierdut nervii. Au fost momente în emisiunea asta când o uram pe Alexandra (n.r. – reportera lor din Asia Express). O uram.

Primul moment în care am urât-o din inimă pe Alexandra. Când m-am pus, jos, căutam o cazare și i-am zis: Bă, nu găsim, nu mai pot, am căutat două ore, nu avem cum, vreau să dorm pe stradă. Și Alexandra era așa, cu fața dreaptă, nemiloasă, pe telefon, s-a uitat la mine și a zis o să găsiți. După plânsetele alea, zic, nu pot să cred, voi sunteți degeaba aici lângă noi, putem muri. Credeam că o să ne duceți voi la un hotel', a mărtusit Speak în emisiunea online a artistului „DE SPEAK Firu-n Patru'.

Cei doi concurenți de la Asia Express au pierdut și stația pe care trebuiau să o țină la ei pentru a asculta mesajele Ginei Pistol. Cei doi au primit alta, însă frumoasa blondă le-a subliniat că o astfel de stație nu costă mai puțin de 1.500 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel