Speak și Raluka se joacă cu focul

Speak și Raluka practică jocul de-a șoarecele și pisica, marcând astfel o colaborare de succes pentru single-ul „Foc la ghete”.

După ce au cucerit internetul cu prima lor colaborare, Speak și Raluka își unesc forțele din nou și sunt pregătiți să dea un nou sens expresiei „Foc la ghete”.

(oar_w460)

Cei doi artiști nu se lipsesc de comicul de situație și de personaje în videoclipul piesei „Foc la ghete”, pentru care au lucrat cu regizorul Kobzzon. Focul la ghete a trecut din interior pe străzile din București, unde artiștii, împreună cu personajele din videoclip, au filmat la temperaturi incendiare.

Piesa este compusă de către Speak, alături de Alex Ghinea, iar mix-ul și masterul au fost realizate de Max Kissaru.

Speak a lansat până în prezent numeroase piese, precum „Vocile din capul meu”, „A lu’ Mamaia” (alături de Delia), „Prada de razboi” (feat. Brighi & Cabron), „Profund”, track-uri pentru care a lucrat și pe partea de compoziție. Pe lângă colaborarile de succes cu Delia, Brighi, Raluka, Feli, Alex Velea, Speak are un vlog pe care postează conținut săptămânal, unde a adunat o comunitate de peste 100.000 de abonați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel