Spartan Race 2018: aventura, la care toată lumea câștigă - VIDEO

Descriere foto:

Spartan Race în 2018 ajunge și în România, la Poiana Brașov.

La opt ani după prima competiție și lunga așteptare a miilor de oameni dornici de aventură, cea mai populară cursă de obstacole, Spartan Race 2018 ajunge și în România, la Poiana Brașov, pe data de 4-5 august 2018. România este una dintre puținele țări unde competiția începe cu un weekend Trifecta, deoarece condițiile și ambianța uimitoare de la Poiana Brașov oferă un cadru perfect pentru participanții spartani. Aceasta înseamnă că participanții pot testa fiecare dintre cele trei tipuri clasice de curse Spartan: Sprint, Super și Beast.

VIDEO

 

Trei curse

Cele trei curse oferă o mulțime de obstacole pe distanțe de minim 5, 13, respectiv 20 de kilometri, iar participanții, ca să aibă curaj la start, nu trebuie să beneficieze de capacități supraumane, doar de spirit de aventură și să fie deschiși. Nici micii spartani, însoțiți de părinții lor, nu se vor plictisi, deoarece și ei sunt așteptați pe trasee special amenajate pentru copii, unde pot demonstra că sunt capabili de mult mai mult decât credeau.

O caracteristică aparte a competiției Spartan Race este faptul că traseul și probele nu sunt dezvăluite dinainte, participanții cunosc doar lungimea aproximativă a cursei și numărul aproximativ al obstacolelor - de aici provine și bine-cunoscutul slogan a competiției: vei ști la linia de sosire! Obstacolele depășite vor fi aflate numai după ce trec linia de sosire, epuizați, dar satisfăcuți pentru că se alăture zecilor de mii de participanți, cu care pot să afirme: am făcut-o!

Spartan Race 2018

Obstacole diverse

Cursa de obstacole pe teren accidentat oferă o serie de obstacole de diferite tipuri, cum ar fi târâre sub sârmă ghimpată, cățărare pe frânghie, cărare de bușteni sau efectuarea unor exerciții în apă și noroi. Obstacolele sunt diverse, precum și participanții: putem afirma că fiecare găsește o cursă potrivită și să o ducă la bun sfârșit, este capabil să-și depășească propriile limite.

Alătură-te armatei spartane pe 4-5 august la Poiana Brașov, depășește-ți limitele și ia parte la o nouă aventură, deoarece ești capabil să obții orice îți dorești!
Mai multe informații la adresa www.spartan-race.ro.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24