Spargere în Parlament. Chirieac: E de noaptea minții! Știrea Crăciunului și a Anului Nou

Palatul Parlamentului / Foto: Pixabay
Palatul Parlamentului / Foto: Pixabay

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după informațiile conform cărora un bărbat beat ar fi reușit să intre în Parlament, spărgând un geam. 

Un bărbat beat ar fi reușit să intre în Parlament, spărgând un geam. A fost prins și dus la Poliție.

Conform Poliției Capitalei, în zorii zilei de luni jandarmii care păzesc Palatul Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, că au prins în clădire un cetățean beat, notează Mediafax.

Din primele verificări, s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire.

Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. „Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, transmite sursa citată. (Vezi toate detaliile AICI.)

Chirieac: E de noaptea minții! Știrea Crăciunului și a Anului Nou

Înainte de confirmarea venită din partea Poliției Capitalei, Bogdan Chirieac a declarat că, "dacă știrea e adevărată, dacă nu e o glumă, e de noaptea minții! Dacă nici Palatul Parlamentului nu-l poți securiza, nu mai poți securiza nimic!". 

Pe parcursul intervenției sale telefonice la România TV de luni dimineață, analistul politic Bogdan Chirieac a mai afirmat, privind acest subiect, că "simplul fapt că în România s-a spart până și Parlamentul e o lovitură de imagine groaznică."

"De Palatul Parlamentului se vorbește că sunt tot felul de chestii ce țin de securitatea națională. Cum să nu ai senzor de mișcare? Cum să nu se dea alarma generală?", a continuat Bogdan Chirieac.

"E de noaptea minții! Cred că va fi știrea Crăciunului și a Anului Nou.", a conchis el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel