Spania, un fel de 15 mai. Cum va fi după RELAXAREA măsurilor

La capătul a 42 de zile de măsuri stricte de izolare la domiciliu, copiii din Spania au avut voie duminică să iasă din nou afară.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au voie să iasă acum afară timp de o oră pe zi însoţiţi de unul dintre părinţi. Trotinetele, patinele cu rotile şi skateboard-urile sunt permise, dar copiii nu au voie să se îndepărteze la o distanţă mai mare de 1 kilometru de locuinţă.

Multe dintre familiile care au ieşit din locuinţe pentru prima dată după mai multe săptămâni le-au pus copiilor măşti de protecţie.

„Nu au înțeles nimic!”

Prima zi în care copiii au avut voie să iasă din case a fost catalogată drept „un haos” și a declanșat reacții pe rețelele de socializare.

Potrivit sport.es, „rețelele de socializare s-au umplut cu imagini cu oameni iresponsabili” , iar comentariile au fost furioase: „Trebuie spaniolii să fie reeducați?”, „Ce rușine!”, „Nu au înțeles nimic!”, „Virusul se va răspândi din nou!”.

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare despre persoanele care nu au respectat măsurile de securitate în această primă zi în care copiii pot merge la plimbare pe stradă, le vedeți pe ȘTIRI DIASPORA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel