SPANIA 300 de prostituate românce salvate din ghearele proxeneților

Rețeaua de traficanți de persoane acționa încă din 2005 pe teritoriul Marii Britanii, iar din 2011 intrase și pe piața spaniolă de prostituție. 

Proxeneții au traficat peste 300 de fete și au câștigat de pe urma lor 100 de milioane de euro, potrivit poliției spaniole. Traficanții albeau banii prin intermediul unui dealer auto din Alicante, informează stiridiaspora.com.

Cele mai multe fete erau aduse din Mizil înainte de a împlini 18 ani. Ele proveneau din familii sărace și erau păcălite să plece la muncă în străinătate, dar în realitate erau bătute și traficate fără a primi niciun ban. Programul de lucru al fetelor era de 12 ore pe zi de la 16 la 4 dimineață, iar o singură fată producea zilnic pentru mafioți 500 de euro. Dacă se opuneau prostituatele erau bătute fără milă și lăsate în agonie. Unora dintre femei, proxeneții le promiteau că le vor cumpăra case în România din banii câștigați.

Citește și: Spania. 15 românce ținute în cuști, eliberate de poliția din Las Palmas 

Ancheta polițiștilor spanioli, în colaborare cu anchetatori din România, a pornit în urma unui denunț al unei familii din Mizil care a aflat că fata lor se prostituează în Spania împotriva voinței ei. În urma descinderilor 27 de prostituate au fost eliberate și date în grija unor ONG-uri pentru a le ajuta să depășească trauma suferită. 22 de traficanți au fost reținuți în Spania și România în urma descinderilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel