Soviani, reacție după declarațiile lui Adrian Vasilescu de la DC News

Invitat la DC News Live, Adrian Vasilescu a spus că nu există români care s-ar fi sinucis din cauza atitudinii băncilor față de ei, așa cum s-a vehiculat în presă.

Radu Soviani a comentat declarațiile pe care consilierul guvernatorului BNR le-a făcut în cadrul interviului DC News Live. Jurnalistul a spus că au existat astfel de cazuri.

[citeste si]

"Adrian Vasilescu ține cu Banca Națională, iar Banca Națională a devenit interfața băncilor comerciale și exemplul dării în plată îl avem acolo și protectorul sistemului bancar cu toate abuzurile lui. Eu îl știu pe domnul Vasilescu. Nu cred că putea să creadă așa ceva (n.r. referitor la oamenii care s-ar fi sinucis din cauza băncilor). Jurnalele de știri au fost pline de asemenea cazuri. A pretexta că nu au existat sinucideri din cauza atitudinii băncilor comerciale față de debitori, din punctul meu de vedere este un lucru cel puțin nepotrivit. Spune acest lucru bazându-se pe ce? Pe o hârtie de la Ministerul de Interne. Cei care au cerut acea hârtie de la Ministerul de Interne înseamnă că nu cunosc rolul acestuia. Ministerul de Interne ar face o anchetă și ar ajunge la o concluzie penală dacă băncile comerciale respective au determinat sinuciderea unor consumatori. Și atunci băncile respective ar trebui incriminate penal. Păi cine are interesul ca vreo bancă să fie incriminată direct că a determinat sinuciderea unor debitori?", a spus Radu Soviani în emisiunea News Magazine, realizată de Mihaela Bîrzilă la Antena 3.

VEZI ȘI: Morți și credite la bănci. Ministerul de Interne a intrat pe fir-exclusiv

Vedeți întreaga declarație începând cu minutul 17:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel