Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Șova: S-au încheiat vremurile în care oamenii cu zăpada pe acoperiș erau umiliți de Boc și MRU

Covrig Roxana / 28 ian 2014 / 08:47
Dan Șova
Dan Șova

Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Șova, a scris, pe blogul personal, luni, că "s-au încheiat vremurile în care oamenii cu zăpada până la acoperiș erau umiliți de Boc sau de MRU". El a adăugat că "Nu trebuie să uităm că, în urmă cu doi ani, Guvernul de atunci, prin vocea lui MRU, îi invita pe bătrânii de sub zăpezi să nu stea degeaba în case, ci să iasă să-și dea zăpada".

Dan Șova a subliniat că "Vedem o atitudine total diferită din partea autorităților, pentru că vorbim în primul rând de un semnal dat de la vârful statului". El a realizat și o listă cu activitățile desfășurate de CNADNR din 24 până în 27 ianuarie:

ACTIVITATEA DESFĂȘURATĂ DE C.N.A.D.N.R. S.A. ÎN PERIOADA 24 - 27 IANUARIE 2014

1. Dintr-un total de 17.721 km de autostrăzi și drumuri naționale, un număr de 1.544 km de sectoare de autostrăzi și drumuri naționale au fost închise temporar din cauza fenomenelor meteorologice extreme din această perioadă. - 27 sectoare de DN și autostrăzi sunt închise temporar (1.544 km), reprezentând circa 9% din rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale administrate de CNADNR SA, din care : - 4 sectoare de DN și autostrăzi (239 km) deszăpezite; 23 sectoare de DN și autostrăzi (1.305 km) înzăpezite la care se lucrează în prezent pentru redeschiderea circulației rutiere. 2. INTERVENȚII ALE C.N.A.D.N.R. S.A. ALĂTURI DE ALTE STRUCTURI ALE STATULUI PENTRU CAZURI DE URGENȚĂ - 21 de ambulanțe au fost însoțite de utilaje ale C.N.A.D.N.R. S.A. pentru facilitatea misiunilor acestora. - 61 de autovehicule au fost scoase din zonele în care au fost blocate pe drumurile naționale. Persoanelor aflate în dificultate le-au fost distribuite apă și ceaiuri calde și au fost transportați la adăposturi. - A fost asigurat accesul pentru autoutilitarele echipajelor de pompieri la stingerea unui incendiu. 3. TOTAL CONSUM DE MATERIALE ANTIDERAPANTE = 65.000 tone, din care: SARE = 43.000 tone NISIP = 22.000 tone 4. PERSONAL PROPRIU ȘI AL SOCIETĂȚILOR CU CONTRACT IMPLICAT ÎN ACTIVITATEA DE DESZĂPEZIRE = 8.400 persoane, din care: PERSONAL PROPRIU C.N.A.D.N.R. S.A. = 4.100 persoane PERSONAL AL FIRMELOR DE DESZĂPEZIRE = 4.300 persoane 5. UTILAJE SPECIFICE DE DESZĂPEZIRE IMPLICATE (proprii și închiriate) = 2.612 bucăți

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25