Soțul Kamalei Harris. Iată cine este și ce rol va avea la Casa Albă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Kamala Harris este prima femeie vicepreședinte din istoria Statelor Unite ale Americii. Foarte puțină lume știe cine este soțul acesteia.

Soțul Kamalei Harris, Douglas Emhoff, va deveni al doilea domn al Statelor Unite ale Americii. Conform informațiilor, acesta ar urma să meargă la Casa Albă după soția sa și să își întrerupă activitatea de avocat. Nu este încă clar ce probleme va aborda Emhoff ca primul „al doilea domn” din istorie.

O altă premieră la Casa Albă

De asemenea, va intra în istorie când va deveni primul soț evreu al unui președinte sau vicepreședinte, odată ce Harris își va prelua funcția. În ceea ce privește rolul său potențial în Casa Albă, Emhoff nu a dat niciun detaliu concret. Viitoarea primă doamnă, dr. Jill Biden, a pus în centrul atenției familiile militare, ca a doua doamnă în timpul președintelui Barack Obama, în timp ce actuala a doua doamnă, Karen Pence, s-a concentrat asupra terapiei de artă și a familiilor militare în timpul petrecut la Casa Albă.

Într-un interviu, Emhoff a spus: „Sunt umilit, sunt onorat că am pus totul în așteptare, cariera mea, viața de familie, totul, pentru a o ajuta pe Kamala în această campanie și pentru a-l ajuta cu adevărat pe Joe. Am spus că o iubesc pe Kamala Harris, dar am ajuns să-i cunosc foarte bine pe Joe și Jill în această campanie. Și eu îi iubesc și pe ei. Sunt incredibili." Kamala Harris și Douglas Emhoff sunt căsătoriți din 2014, conform Today.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel