Soțul judecătoarei din Mureș care s-a sinucis în noiembrie s-a spânzurat

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un bărbat din Livezeni, județul Mureș, a fost găsit fără suflare în casa sa, după ce soția sa s-a sinucis în noiembrie.

Soțul judecătoarei din Mureș care și-a tăiat gâtul a fost găsit și el mort în locuința sa din Livezeni, iar din primele informații, acesta s-ar fi sinucis, conform Mediafax.

Bărbatul era conferențiar universitar

 

Bărbatul de 44 de ani era conferențiar universitar doctor la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe şi Tehnologie (UMFST), a transmis Agerpres.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.5 Miercurea Nirajului au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că e posibil ca tatăl acestuia să se fi sinucis într-un imobil situat pe raza comunei Livezeni. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum şi echipaje de jandarmi şi pompieri, care au pătruns în imobil, constatând că cele sesizate se confirmă. În interiorul imobilului a fost găsit spânzurat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Livezeni. La fața locului a fost solicitat şi un echipaj medical care a constatat decesul acestuia. Cadavrul bărbatului a fost transportat la SML Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului", au transmis reprezentanții IPJ Mureș.
Polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Soția lui s-a sinucis în urmă cu două luni și jumătate

 

În noiembrie 2019, soția bărbatului a recurs la același gest, fiind găsită pe raza localității Sărățeni, în apropierea mașinii acesteia, căzută la pământ, cu o tăietură la gât.

„În data de 5 noiembrie 2019, în jurul orei 15,15, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat din localitatea Livezeni, cu privire la faptul că soția acestuia a plecat de la domiciliu şi ar fi amenințat că se va sinucide. În urma verificărilor şi a activităților desfășurate de către aceștia, femeia, de 38 de ani, din localitatea Livezeni, a fost găsită pe raza localității Sărățeni, în apropierea autoturismului acesteia, căzută la pământ, prezentând o tăietură în zona gâtului, totodată, la fața locului fiind găsit şi un cuțit de bucătărie. De îndată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 14 Ghindari i-au acordat primul ajutor şi, de asemenea, au solicitat prezența unui echipaj medical la fața locului, ulterior aceasta fiind transportată în stare gravă la UPU Târgu Mureș în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis atunci IPJ Mureș. În ciuda eforturilor, femeia nu a mai putut fi salvată.

În urma morții soților, un copil minor a rămas orfan. Bărbatul mai avea un fiu provenit din prima căsnicie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel