Soţia sirianului găsit mort în portbagaj şi amantul ei, închisoare pe viaţă

Andreea Maria Pătraşcu, soţia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini parcate pe şoseaua Pantelimon din Capitală, şi amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost condamnaţi luni de Tribunalul Bucureşti la detenţie pe viaţă.

Decizia instanţei nu este definitivă. Andreea Maria Pătraşcu şi Alfons Gabriel Arhire au fost reţinuţi în aprilie 2015, ei fiind acuzaţi că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe sirianul Haj Saleh Moustafa. Din cercetări a rezultat că Andreea Pătraşcu i-a administrat soţului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, femeia a pus corpul sirianului într-o geantă, în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, autoturismul fiind apoi parcat pe şoseaua Pantelimon, în apropiere de Secţia 9 de Poliţie. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie 2015, într-o stare avansată de putrefacţie. Andreea Pătraşcu şi Gabriel Arhire şi-au recunoscut vina în faţa anchetatorilor şi au dat detalii despre cum au ajuns să săvârşească această crimă. Astfel, Haj Saleh Moustafa şi Maria Andreea Pătrascu s-au căsătorit în 1996, dar mariajul lor a fost afectat de numeroase neînţelegeri, generate şi de infidelităţile sirianului.

De ce a fost ucis sirianul

În septembrie 2014, femeia l-a cunoscut pe Alfons Gabriel Arhire, prin intermediul unei reţele de socializare, între cei doi legându-se o relaţie. Prin decembrie 2014, femeia spune că a descoperit în telefonul soţului mai multe mesaje pe care acesta le schimbase cu o femeie - 'Karina', despre care a dedus că ar fi o amantă pe care sirianul o avea la Constanţa. La acel moment, cei doi soţi au avut o discuţie aprinsă, motiv pentru care Andreea Pătraşcu l-a sunat pe Alfons Gabriel Arhire şi i-a dezvăluit conţinutul mesajelor din telefon. Ulterior, cei doi au pus la cale uciderea sirianului şi au sperat că principalii suspecţi vor fi reprezentaţii unor firme din domeniul hotelier, la care Haj Saleh Moustafa avea nişte datorii. În timpul anchetei, Alfons Gabriel Arhire a susţinut că omorul a fost comis 'din dragoste', însă femeia a declarat că, după ce a citit mesajele dintre sirian şi amanta lui, se 'temea' pentru viaţa ei, mai ales că sirianul ar fi fost un om violent, care o bătea des.

"Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violenţă care au condus la deces. Amantul a participat şi el la comiterea infracţiunii, cei doi sunt coautori la săvârşirea infracţiunii de omor", declara în aprilie 2015 procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Soţia sirianului era consilier la Inspecţia Muncii în cadrul Departamentului Relaţii Internaţionale, iar Arhire a absolvit Facultatea de Drept şi Seminarul Teologic Liceal Bucureşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel