Soţia prinţului Charles, Camilla, trimisă la dezalcolizare de Regina Elisabeta a II-a

Scandal în familia regală a Marii Britanii. Nemulţumită de faptul că nu va mai fi regină şi pentru că i s-a ordonat să urmeze tratamentul unei clinici de dezintoxicare, Camilla a cerut divorţul de Charles, însă a fost pusă imediat la punct de suverană.

 Din câte se pare, Camilla, soția prințului Charles, a căzut în patima băuturii, făcând din ce în ce mai des de râs casa regală.

 Imediat după ce regina Elisabeta a II-a (87 de ani) i-a cerut Camillei Parker-Bowles (66 de ani) să se ducă de urgenţă să se interneze într-o clinică de dezintoxicare tocmai în India, pentru a  scăpa de dependenţa de alcool, între cele două a început scandalul. Astfel, nemulţumirile soţiei prinţului Charles au devenit din ce în ce mai mari şi, pentru că nu va mai deveni regină, întrucât soţul ei nu va urma la tron, ci locul lui va fi luat de prinţul William, ducesa a cerut divorţul printr-o scrisoare adresată Reginei Mamă.

Potrivit revistei americane Globe, Camilla a ameninţat că, dacă nu va primi o sumă considerabilă de bani în urma despărţirii, va dezvălui presei secrete din casa regală. Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a nu s-a lăsat deloc intimidată de nora ei şi a pus-o imediat la punct. Ea a anunţat- o pe Camilla că, dacă vrea divorţul de fiul ei, trebuie să stea departe de consumul de alcool timp de saşe luni, pentru a repara imaginea pe care şi-a stricat-o şi ca să nu mai facă de râs palatul Buckingham şi abia atunci vor începe să discute termenii divorţului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel