Soția lui Chițoiu, urmărită penal. Chirieac: E un atac politic

Soţia vicepremierului Daniel Chiţoiu este urmărită penal pentru infracțiunea de abuz în serviciu, procurorii DNA acuzând-o că ar fi intervenit pentru ca o firmă de asigurări să aibă directorul dorit de unul dintre colegi.

Un comunicat al Departamentului Național Anticorupție transmite că Elena Chițoiu a modificat atât data examenului, cât şi componenţa comisiei, astfel încât candidatul să nu aibă parte de întrebări dificile:

"Chiţoiu Laura Elena, director al Direcţiei Avizări din cadrul A.S.F., a devansat interviul pentru ocuparea funcţiei de director general al acelei societăţi de asigurări. Astfel, deşi interviul era stabilit pentru data de 10 iulie 2013, în urma demersurilor sale, interviul a fost devansat pentru data de 19.06.2013".

Chirieac: E un atac politic la adresa ministrului Finanțelor Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că acţiunea procurorilor DNA reprezintă un atac politic la adresa ministrului Finanțelor, Daniel Chițoiu, "cel care i-a scos pe băieţii deştepţi din Hidroelectrica".

"Deci, doamna respectivă este urmărită penal cu tot tam-tam-ul de rigoare, pentru că a devansat un interviu de angajare. Asta e fapta penală. M-am liniştit", a spus Bogdan Chirieac, potrivit antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel