Soția judecătorului Stan Mustață, distrusă de durere. Mi-a zis că vor să-l omoare

Stan Mustata
Stan Mustata

Soția judecătorului Stan Mustață a izbucnit în plâns la Antena 3 după moartea bărbatului.

”Să se facă dreptate! A intrat nevinovat la închisoare! A fost o luptă între doi coloși, iar el a fost o victimă colaterală. Au venit mascații peste el la Rahova la ora 02.00 și i-au zis: Mustață, scoală-te că te ducem la penitenciarul Giurgiu, penitenciar de maximă siguranță unde se duc doar cazurile disciplinare. El a zis: Nu am făcut nimic, de ce mă luați? L-au luat, știind că este bolnav. Tot drumul a vomat. Când a ajuns acolo, nu a mai putut merge. Mi-a zis: Elena, vor să mă omoare! Nu mai îmi simt capul. Nu mai pot vorbi! 

L-au dus la spital, iar doctorii au zis că este într-o stare foarte gravă. În două zile, au făcut acte și l-au trimis înapoi la Rahova, fiind bolnav. (...) A fost la Spitalul Sfântul Ioan. Aici i-au făcut niște dialize cu niște catetere groaznice și i-au distrus picioarele.

Apoi l-au mutat la Spitalul Carola Davila. Aici a fost internat. Între timp l-au dus iar la penitenciar. Era cu picioarele bandajate. Nu putea să se spele, să se îmbrace. (...) La ora 16:00, l-au băgat în operație. La două ore de la dializă a făcut infarct și a cedat. S-a terminat cu viața lui Stan Mustață, dar amintirea lui trebuie să rămână în sufletele tuturor (...) A luptat pentru dreptate. A fost un om în adevăratul sens al cuvântului. Poate Dumnezeu îi va face dreptate. Nu mai pot vorbi!”, a zis, printre lacrimi, soția judecătorului după moartea lui Stan Mustață la Antena 3.

Judecătorul Stan Mustaţă, aflat la închisoare după ce a fost acuzat că a primit mită pentru a da soluţii favorabile în dosare pe care le judeca, a murit în noaptea de 8 august. El spunea că este nevinovat.

Stan Mustaţă a murit în urma unui infarct miocardic, în timp ce se încerca o dializă. Judecătorul avea tumori cancerigene în zona abdominală, după cum a declarat avocata lui la Antena 3, care acuză că a fost transferat în timpul nopţii de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Giurgiu deşi acuza stări acute de rău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel