Soția judecătorului Stan Mustață, distrusă de durere. Mi-a zis că vor să-l omoare

Scutaru Cristina / 08 aug 2018 / 23:54 Salveaza PDF Comentarii
Stan Mustata
Descriere foto: Stan Mustata

Soția judecătorului Stan Mustață a izbucnit în plâns la Antena 3 după moartea bărbatului.

”Să se facă dreptate! A intrat nevinovat la închisoare! A fost o luptă între doi coloși, iar el a fost o victimă colaterală. Au venit mascații peste el la Rahova la ora 02.00 și i-au zis: Mustață, scoală-te că te ducem la penitenciarul Giurgiu, penitenciar de maximă siguranță unde se duc doar cazurile disciplinare. El a zis: Nu am făcut nimic, de ce mă luați? L-au luat, știind că este bolnav. Tot drumul a vomat. Când a ajuns acolo, nu a mai putut merge. Mi-a zis: Elena, vor să mă omoare! Nu mai îmi simt capul. Nu mai pot vorbi! 

L-au dus la spital, iar doctorii au zis că este într-o stare foarte gravă. În două zile, au făcut acte și l-au trimis înapoi la Rahova, fiind bolnav. (...) A fost la Spitalul Sfântul Ioan. Aici i-au făcut niște dialize cu niște catetere groaznice și i-au distrus picioarele.

Apoi l-au mutat la Spitalul Carola Davila. Aici a fost internat. Între timp l-au dus iar la penitenciar. Era cu picioarele bandajate. Nu putea să se spele, să se îmbrace. (...) La ora 16:00, l-au băgat în operație. La două ore de la dializă a făcut infarct și a cedat. S-a terminat cu viața lui Stan Mustață, dar amintirea lui trebuie să rămână în sufletele tuturor (...) A luptat pentru dreptate. A fost un om în adevăratul sens al cuvântului. Poate Dumnezeu îi va face dreptate. Nu mai pot vorbi!”, a zis, printre lacrimi, soția judecătorului după moartea lui Stan Mustață la Antena 3.

Judecătorul Stan Mustaţă, aflat la închisoare după ce a fost acuzat că a primit mită pentru a da soluţii favorabile în dosare pe care le judeca, a murit în noaptea de 8 august. El spunea că este nevinovat.

Stan Mustaţă a murit în urma unui infarct miocardic, în timp ce se încerca o dializă. Judecătorul avea tumori cancerigene în zona abdominală, după cum a declarat avocata lui la Antena 3, care acuză că a fost transferat în timpul nopţii de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Giurgiu deşi acuza stări acute de rău.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26