Șoșoacă și Barață, SCANDAL în DIRECT: E semnalul pe care vi-l dau: "Ieșiți în stradă!" / Nu vă e RUȘINE? TUPEU și ORAZNICIE

Jurnalista Marilena Barață și senatoarea AUR Diana Șoșoacă s-au certat în direct, în urma incendiului de la Spitalul "Matei Balș" și al protestelor. 

Conflictul dintre Diana Șoșoacă și Marilena Barață a început pe fondul semnalului dat de senatoarea AUR, care i-a îndemnat pe toți să iasă în stradă, în direct la România TV.

"Voi merge la Ministerul Sănătății, acolo unde trebuie să fie tot poporul român. Solicit poporului român să iasă în stradă. Am murit destul. În trei luni de zile au ars 16 pacienți. Este momentul să facem ordine în țară... pașnic, dar să fim fermi și verticali. Ieșiți la semnalul meu. E semnalul pe care vi-l dau: Ieșiți în stradă!", a spus Diana Șoșoacă. 

Vă prezentăm schimbul de replici dintre cele două

Diana Șoșoacă: Românii nu mor în casele lor, românii mor numai când ajung în spital, din cauza unui sistem de sănătate defectuos (...) Trebuie să iasă adevărul la suprafață. 

Marilena Barață: Dumneavoastră permiteți ca această doamnă să vină la un post național să spună: La semnalul meu ieșiți în stradă? Ce înseamnă asta?

Diana Șoșoacă: Sunt senator și îmi permit! 

Marilena Barață: Lăsați propaganda, doamnă! Noi nu am ales oameni să stea în stradă, noi am ales oameni în Parlamentul României! Nu mai fiți propagandistă! Nu vă e rușine?! Nu e corect ce faceți! Cum adică să intrați și să spuneți: La semnalul meu?! Păi cine sunteți dvs, doamnă?!

Diana Șoșoacă: Doamna Barață este un nimeni!

Marilena Barață: Nu vă dau voie să vorbiți! Spuneți numai prostii! Manipulați populația, manipulați niște oameni îndurerați! Mergeți în Parlament și faceți legi!

Diana Șoșoacă: Nici nu ați existat până acum în jurnalismul din România!

Marilena Barață: Nu vă e rușine? Vorbiți dvs... păi dumneata ai apărut acum! 

Diana Șoșoacă: Eu m-am săturat de jignirile acesteia!

Marilena Barață: Vedeți-vă de treabă! Nu vă supărați, eu nu am cum să vă respect!

Diana Șoșoacă: În calitate de demnitar am voie să intru în orice instituție publică, iar ei nu au voie să-mi interzică accesul! În calitate de demnitar trebuie să iau atitudine!

Marilena Barață: Eu nu mai vreau să vorbesc cu această protestatară, eu vreau să vorbesc cu senatoarea Diana Șoșoacă. Mai citiți istorie, că ați intrat în Parlament din întâmplare. Nu vă e rușine? Mai termini cu tupeul ăsta și cu obrăznicia?!

Diana Șoșoacă: Eu mai am și studii juridice ca să știu ce am dreptul și ce nu. Eu sunt demnitar și am voie să intru în toate instituțiile din România. Dacă nu mă crede, să citească! Habar nu are pe ce lume este! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel