Şoşoacă, scene ULUITOARE la Cotroceni: Au înlemnit când au văzut ce am făcut după ce am ieșit de la Iohannis! - VIDEO

Diana Șoșoașcă, senator AUR, a povestit ce s-a întâmplat, ieri, la consultările de la Palatul Cotroceni, în momentul în care şi-a dat masca jos de la gură în faţa preşedintelui Iohannis şi a SPP-iştilor.  

"Dânsul (n.r. – Klaus Iohannis) s-a ridicat în picioare, ne-am ridicat şi noi şi în acel moment George a spus că are un cadou pentru dânsul, tabloul cu România Mare în care sunt pictate pădurile României aşa cum erau cândva.

Domnul preşedinte s-a uitat la noi, a spus că-l va prelua un consilier şi în acel moment mi-am luat masca de la gură şi am pus-o jos pe masă, rămânând fără mască în faţ preşedintelui României. S-a uitat la mine, m-am uitat la dânsul, ne-am salutat: ‚sărut mâna’, ‚bună ziua, la revedere domnule preşedinte’, iar de acolo am ieşit efectiv fără nicio mască.

Evident că SPP-ul a înlemnit, m-au rugat să-mi pun masca, am spus ‚am şi eu drepturi în această ţară, există excepţii de la o lege oricum neconstituţională, am o adeverinţă medicală’. Mi-a fost cerută adeverinţa, s-a făcut o copie după ea şi toţi, albiţi, înţepeniţi, au tăcut şi ne-au condus spre ieşire. Ne-am întâlnit cu zeci de consilieri şi SPP; nimeni nu a avut curajul să-mi spună nimic, se uitau la mine înlemniţi şi nu înţelegeau cum pot să mă plimb fără mască în interiorul Palatului Cotroceni. Pot, pentru că legea îmi permite", a povestit Diana Şoşoacă (AUR).

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel