EXCLUSIV  Șoșoacă, CONTROVERSĂ după ce a făcut cu masca la Cotroceni. Ciocan intervine: Caut să înțeleg, ca simplu cetățean

Christian Ciocan a oferit un interviu, în exclusivitate pentru DC News, privitor la modul în care avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR) a purtat masca la întâlnirea cu președintele Iohannis de la Cotroceni.

Într-un interviu acordat pentru DC News, Christian Ciocan a ridicat mai multe semne de întrebare privitoare la modul în care avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR) a purtat masca la întâlnirea cu președintele Iohannis de la Cotroceni:

„Ca simplu cetățean, am văzut că la Cotroceni, la întâlnirea cu președintele României, a fost și doamna Șoșoacă, pe care o asigur de tot respectul meu. Acolo, presa a titrat și am văzut imagini cum că doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă nu purta masca în mod corespunzător și anume deasupra nasului. Aici nu fac afirmații ci doar am o întrebare: Cum este posibil așa ceva? 

La o întâlnire cu președintele României, având în vedere agresivitatea virusului, cineva nu respectă o regulă? Ori e pentru toată lumea, ori e doar pentru unii? Nu fac referire la doamna respectivă, ci doar la situație. Caut să înțeleg, ca simplu cetățean. Ori e agresiv virusul și de asta se poartă masca, pentru că există un risc, ori cineva, la cel mai înalt nivel al statului, nu poartă masca normal. Orie e periculos, ori nu e? Doamna nu a purtat pe nas. Repet, nu fac referire la persoane.

Prin cârciumi și prin baruri, prin mall-uri, toată lumea trebuie să poarte pe nas, iar aici, indiferent de motivație, nu s-a respectat acea regulă impusă la nivel național. Ca și cetățean, asigurându-i de tot respectul meu, e periculos sau nu e? Nu am explicație“, a spus Ciocan.

Scutirea de la medic ne apără de virus?

„Doamna Șoșoacă a justificat prin faptul că are scutire de la medic. Un astfel de certificat poate fi obținut și de alte persoane? Dacă există medici care spun treaba asta, e bine ca lucrurile să fie cunoscute. Interesul este al națiunii, nu este singular. Dacă ai scutire de la medic și nu porți mască, mai există riscul, într-o întâlnire, dacă ai COVID-19, sau te apără certificatul, chiar dacă ai coronavirus? Porți cu totul, porți numai la nas, justifici prin certificat? Nu am înțeles nimic și nu m-am clarificat“, a conchis Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel