EXCLUSIV  Şoşoacă, chef în pandemie. Claudiu Târziu (AUR): Am văzut imaginile. Mă voi consulta cu colegii mei pe acest subiect

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, nu a vrut să comenteze imaginile apărute la tv în care senatoarea Daniela Șoșoacă participa la o petrecere în plină pandemie.

Contactat de DC News, Claudiu Târziu nu a dorit să comenteze imaginile cu Diana Şoşoacă, declarând că va avea o discuţie cu colegii de partid pe această temă şi că va reveni cu precizări. Vom reveni în momentul în care senatorul va reveni cu o poziţie oficială.

"Am văzut și eu aseară imaginile și nu mă pot pronunța. Nu am discutat deocamdată cu colegii mei sau cu ea. Trebuie să mă consult cu colegii mei", a spus copreședintele AUR, Claudiu Târziu. 

Reamintim că Diana Șoșoacă a făcut un Live pe Facebook, vineri seara, de la o petrecere cu tot tacâmul, încălcând măsurile impuse de autorități în pandemie. Toți cei filmați riscă amenzi cuprinse între 500 și 1.000 de lei și până la 10.000 de lei pentru organizator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel