Şoseaua Antiaeriană, accident mortal

Accident de circulaţie grav produs pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti. 

UPDATE: Traficul rutier pe Şoseaua Antiaeriană pe porţiunea cuprinsă între Strada Vâlcele şi Calea 13 septembrie a fost reluat vineri pe ambele sensuri de circulaţie, după ce fusese întrerupt în urma unui accident mortal, au anunţat poliţiştii rutieri. O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost accidentată mortal de un autocamion care se deplasa pe Şoseaua Antiaeriană, în zona rond Alexandriei către Calea 13 Septembrie. 

Din primele date, se pare că victima ar fi traversat neregulamentar. 

Ştirea iniţială:

O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost accidentată mortal vineri de un autocamion care se deplasa pe Şoseaua Antiaeriană, în zona rond Alexandriei către Calea 13 Septembrie, informează Brigada rutieră a Capitalei. 

Potrivit sursei citate, s-a restricţionat traficul rutier pe Şoseaua Antiaeriană pe porţiunea cuprinsă între Strada Vâlcele şi Calea 13 septembrie, pe ambele sensuri de circulaţie. 

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Din primele date, se pare că victima ar fi traversat neregulamentar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel