Şosea ÎNCHISĂ la intrarea în Galaţi. Traficul, deviat 40 km

Foto: Primăria Municipiului Galaţi
Foto: Primăria Municipiului Galaţi

Marţi dimineaţă, o surpare în asfalt la una dintre intrările în municipiul Galaţi a dus la formarea unor cozi kilometrice de maşini şi chiar la accidentarea a doi agenţi de la Rutieră care dirijau traficul. 

VEZI ŞI Doi agenţi de la Poliţia Rutieră, răniţi când dirijau circulaţia în Galaţi

Ulterior, Primăria Galaţi a decis închiderea totală a traficului în acea zonă şi devierea maşinilor pe rute ocolitoare. Astfel, gălăţenii din cele câteva comune limitrofe oraşului vor fi nevoiţi să facă un ocol de aproximativ 40 de kilometri pentru a ajunge în Galaţi. 

"Primăria municipiului Galați informează că, în urma surpării carosabilului din zona Tirighina, se impune restricționarea totală a traficului rutier începând de astăzi. S-au luat măsuri de semnalizare a zonei afectate, iar traficul rutier va fi deviat la Șendreni, sensul giratoriu de la Nalba, și la Independența. Astfel, traficul greu va fi deviat pe ruta Independența - Slobozia Conachi - Galați. Altă rută ce poate fi folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone este Șendreni - Brăila - Galați.

Se va realiza o expertiză geotehnică în regim de urgență și, în funcție de concluziile specialiștilor, se va putea estima durata restricțiilor", a transmis Primăria Municipiului Galaţi.

Ulterior, Biroul de Presă al Primăriei Galaţi a confirmat pentru DC NEWS că s-a luat decizia deschiderii traficului pe un singur fir, alternativ, începând de joi după-amiază. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel