EXCLUSIV  Soros, bombă. Cum arată casa și care era riscul ca miliardarul să pățească ceva - foto

Miliardarul George Soros a fost marți ținta unui atentat terorist, însă atentatorul se pare că a avut intenția de a-l avertiza și mai puțin de a-l ucide având în vedere dimensiunile proprietății și modului de viață a miliardarului.

Un angajat a găsit un dispozitiv explozibil într-o cutie poștală din apropierea proprietății lui Soros. Dispozitivul, detonat ulterior de poliție, nu a avut, se pare, destinația de a-l omorî pe miliardar având în vedere dimensiunile domeniului pe care acesta are casa și faptul că mai mult decât probabil nu își verifică singur cutia poștala. 

(w670)

Un domeniu de aproape 9 milioane de dolari

Soros locuiește în suburbia orașului New York pe strada Cantitoe. Ca să ajungi la proprietatea miliardarului, trebuie parcurs un drum de aproape un kilometru de la strada principală unde era cutia poștală și există mai multe căi de acces către proprietate. Casa cu nouă camere, pe care Soros a cumpărat-o cu 8,7 milioane de dolari, se află pe un vast domeniu acoperit de pădure. Cu siguranță dispozitivul amplasat în cutia poștală la mare depărtare de casă nu i-ar fi putut pune viața în pericol lui Soros însă, după cum s-a și întâmplat, a constituit un avertistement. 

Cutia poștală unde probabil a fost amplasat dispozitivul

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel