Sorina Matei îl sfidează pe Sebastian Ghiță. Ultimul gest al jurnalistei

Roxana Neagu / 01 apr 2016 / 16:51 Salveaza PDF Comentarii
Sorina Matei
Sorina Matei

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, în Parlament, înainte ca deputații să voteze cererile de reținere și arestare pe numele său, respinse, că informațiile la care puteau avea acces doar parlamentarii, pe care le citise doar el din dosarul său, au apărut pe blogul jurnalistei Sorina Matei. 

Deputatul a declarat că Sorina Matei a primit date de la procurorul de caz din dosarul său și le-a publicat pe blog. Sebastian Ghiță a adăugat că i-au fost aduse două acuzații de dare de mită, bazate doar pe denunțuri și denunțători care emit păreri, fără nicio dovadă. Deputatul a precizat că dosarul său "a ajuns de jos în biroul Comisiei Juridice" și "până sâmbătă nu a fost consultat de niciun coleg". Cu toate acestea, spune Sebastian Ghiță, "Sorina Matei a reușit să publice acele documente la dânsa pe blog. Aceste date nu s-au scurs de la Parlament, ci de la procurorul care a instrumentat dosarul".

În contextul prezentat, jurnalista Sorina Matei revine pe blogul său cu noi informații din dosar despre Sebastian Ghiță, despre care scrie că a condus, deși avea permisul suspendat, cu 127 km/h în localitate, sub influența băuturilor alcoolice. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26