Sorina Matei îl sfidează pe Sebastian Ghiță. Ultimul gest al jurnalistei

Sorina Matei
Sorina Matei

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, în Parlament, înainte ca deputații să voteze cererile de reținere și arestare pe numele său, respinse, că informațiile la care puteau avea acces doar parlamentarii, pe care le citise doar el din dosarul său, au apărut pe blogul jurnalistei Sorina Matei. 

Deputatul a declarat că Sorina Matei a primit date de la procurorul de caz din dosarul său și le-a publicat pe blog. Sebastian Ghiță a adăugat că i-au fost aduse două acuzații de dare de mită, bazate doar pe denunțuri și denunțători care emit păreri, fără nicio dovadă. Deputatul a precizat că dosarul său "a ajuns de jos în biroul Comisiei Juridice" și "până sâmbătă nu a fost consultat de niciun coleg". Cu toate acestea, spune Sebastian Ghiță, "Sorina Matei a reușit să publice acele documente la dânsa pe blog. Aceste date nu s-au scurs de la Parlament, ci de la procurorul care a instrumentat dosarul".

În contextul prezentat, jurnalista Sorina Matei revine pe blogul său cu noi informații din dosar despre Sebastian Ghiță, despre care scrie că a condus, deși avea permisul suspendat, cu 127 km/h în localitate, sub influența băuturilor alcoolice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel