Sorina Matei: Este adevărat, şi eu păţesc asta de dimineaţă

Sorina Matei a scris un mesaj legat de postările publicate pe Facebook care i-au „dispărut”.

„Văd că astăzi mai mulţi colegi din presă se plâng pe bună dreptate că le-au fost şterse postările de pe Facebook sau nu mai pot posta deloc. Este adevărat, şi eu păţesc asta de dimineaţă. Un material nu l-am putut posta pentru că este şters imediat, mai multe postări despre SRI au dispărut, iar postarea mai veche cu pasaje din editorialul lui Liiceanu care este pe toate gardurile a fost ştearsă deşi editorialul este public pentru că a fost reclamat ca spam, eu nepostând niciodată pe alte conturi, decât pe conturile mele.

So, nu cred că este o chestie de postaci de partid, cred că este o problemă internă a Facebook. Şi le transmit postacilor zombificaţi de la Centrul de Resurse Deschise de la SRI să nu se mai chinuie cu conturi false pe pagina mea. Zombificaţii n-au nicio şansă.

Cum spuneam pe blogul meu, sorinamatei.ro, citându-l pe Albert Camus, prostia are talentul de a fi insistentă şi la ei stridentă şi strălucitoare”, a scris, joi, 23 august, Sorina Matei pe rețeaua de socializare Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel