SORINA MATEI - B1 TV: Televiziunea anunță măsuri în cazul jurnalistei, după acuzațiile aduse

Televiziunea B1 a reacționat după ce Sorina Matei a fost acuzată că ar fi avut legătură cu ”activitatea postacilor din campania PDL”.

Vezi și: Cristian Călugăru, șeful postacilor PDL: Legătura dintre Sorina Matei și postacii Elenei Udrea

”În urma acuzațiilor făcute în spațiul public care vizează o presupusă legătură între jurnalista Sorina Matei și activitatea ”postacilor” din campania PDL, facem următoarele precizări. 

În perioada evocată în aceste declarații, și anume luna martie 2013 în care s-a desfășurat Convenția națională PDL, Sorina Matei era angajata unui alt post de televiziune. În momentul în care a venit la B1 TV (februarie 2014), Sorina Matei a semnat, la fel ca restul jurnaliștilor cu decizie editorială care își desfășoară activitatea la postul nostru de televiziune, o declarație de interese prin care a confirmat că nu acordă servicii de consultanță politicienilor sau partidelor politice, acțiune care ar intra în contradicție cu prevederile codului deontologic al jurnaliștilor. 

Dacă se confirmă că această declarație a fost neconformă cu realitatea, B1 TV își rezervă dreptul de a lua măsuri în consecință”, a transmis B1 TV, luni, printr-un comunicat.

Citește și: Sorina Matei, învinsă în instanță de Dan Voiculescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel