Sorina Matei: Festival de prostie. Nimeni nu mai fură pentru el

Mihai Ciobanu / 05 iul 2018 / 07:50 Salveaza PDF Comentarii
Sorina Matei
Descriere foto: Sorina Matei

Sorina Matei comentează în termeni duri declaraţiile făcute de către Augustin Lazăr, procurorul general al României.

Sorina Matei critică recentele declaraţii făcute de către Augustin Lazăr, procurorul general al României, care a arătat că, din 2099 de inculpaţi pentru abuz în serviciu, niciunul nu a comis fapta pentru el sau pentru rudele sale. Iată mesajul transmis de către Sorina Matei pe pagina sa de socializare:

"Eu când vă spun că e festival de prostie la vârful procuraturii, nu mă credeți. 

După Codruța care a scris singurică faptul că a trimis 215 infracțiuni/ pe an dar nimeni nu a furat pentru el, azi vine inteligentul Lazăr. Care spune că sunt 2099 de inculpați trimiși pe abuz, care chiar dacă au fost reținuți, arestați, puşi sub control, niciunul nene nu a furat pentru el în țara asta. 

De fapt, nimeni nu mai fură pentru el sau rude, ci pentru alții - clădiri, instituţii, cai verzi pe pereţi. Și mai zice inteligentul de Lazăr ca ăștia de fapt au furat pentru terți, care primesc bunurile, și “dispar după “paravan”. Mai, nea Caisă, “paravanul” mata trebuie dovedit că e paravan, nene. Asta unul la mână. Și dacă e paravan, e în connection cu presupusul făptuitor. Că d'aia se numește "paravan".

Și nu dispare nimeni după “paravan”, măi, nea Caisă, măi. Ca nu e mobilă, panou, placaj, ușă nene, cum e în mintea mata. E bine că totuși propaganda a reţinut că singura modificare din Cod e pe abuz care oricum trebuia modificat de 2 ani. Mai mult, propaganda nu poate citi." 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24