Sorin Roşca Stănescu: TVR dezinformează în favoarea lui Băsescu. Am depus pângere la CNA

Sorin Roșca Stănescu
Sorin Roșca Stănescu

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu a depus plângere la Consiliul Naţional al Audiovizualului împotriva Televiziunii Române. Acesta susţine că TVR a difuzat o ştire în care anunţa că a pierdut procesul împotriva lui Traian Băsescu, în care s-au prezentat informaţii trunchiate, adică numai cele care îl avantajau pe şeful statului.

„Sorin Roşca Stănescu a pierdut procesul în care îl acuza de calomnie pe preşedintele Traian Băsescu. Judecătoria sectorului 1 a respins cererile jurnalistului care pretindea daune morale mai mult simbolice, de 1000 de lei, de la şeful Statului. Stănescu l-a dat în judecată pe Traian Băsescu după ce, într-o emisiune TV, preşedintele a declarat că a fost sunat de jurnalist ca să-i ceară să oprească dosarul Rompetrol, în care Dinu Patriciu şi Sorin Roşca Stănescu erau cercetaţi. Jurnalistul susţinea că, prin afirmaţiile făcute, şeful Statului a încercat să influenteze justiţia”, se prezenta în ştirea de la TVR.

„În realitate, Judecătoria Sectorului 1, care este doar primă instanţă, a respins, în cadrul aceluiaşi proces, atât acţiunea mea împotriva preşedintelui Traian Băsescu, cât şi acţiunea reconvenţională a preşedintelui Traian Băsescu împotriva mea, informaţie omisă cu rea credinţă de TVR. De asemenea, tot cu rea credinţă a fost omisă şi informaţia conform căreia mi-am manifestat intenţia expresă de a declara apel şi chiar am atacat la instanţa superioară această hotărâre”, a declarat Sorin Roşca Stănescu, care a depus o plângere la CNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel