Sorin Roșca Stănescu, prima reacție după ce a fost condamnat la 2 ani si 4 luni de închisoare cu executare.

Senatorul Sorin Roșca Stănescu a fost condamnat, marți, la o pedepsă de 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă.

La scurt timp după decizia judecătorilor în cazul său, Sorin Roșca Stănescu a vorbit cu Adina Anghelescu, jurnalista povestind la Antena 3 ce a discutat cu SRS:

"Sorin Roșca Stănescu se pregătea, își făcea bagajele pentru a se preda și pentru a executa cele nouă luni de închisoare, care ar fi cuantumul din pedeapsa de 2 ani și 4 luni pe care i-au dat-o astăzi judecătorii Curții de Apel București. Era un pic agitat, dar după cum îl cunosc, cu tărie de caracter, după cum îl cunoaștem toți jurnaliștii care am lucrat cu el atâția ani.

A spus că nu poate vorbi foarte mult, pentru că își face bagajele, însă era destul de surprins, ca și noi de altfel, că acele fapte erau declarate prescrise de către instanța anterioară, instanța Tribunalului București, când toți inculpații din acest caz au fost achitați.

Iată că judecătorii de la Curtea de Apel au considerat că aceste fapte nu sunt prescrise, chiar dacă procurorul de ședință, și de la această etapă procesuală, a spus că ele sunt prescrise", a declarat Adina Anghelescu.

Vezi și: Sorin Roșca Stănescu, doi ani și patru luni cu executare în dosarul ROMPETROL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel