Sorin Roșca Stănescu: Moartea lui Dan Condrea rezolvă multe

Sorin Roșca Stănescu susține că moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, pune capacul pe oala cu presiune și analizează cele două scenarii - sinucidere sau crimă.

"Ipoteza sinuciderii este cea mai convenabila. Partenerii sai, cei din umbra, se spala in felul acesta pe maini, fara ca nimeni sa mai faca sapaturi pentru a ajunge vreodata la ei. Daca este real ca Hexi Pharma a functionat ca o societate acoperita SRI, si acest dosar se inchide. Instantaneu.

Cu totul altfel ar sta, insa, lucrurile, daca o ancheta profesionista ar exploata scenariul asasinarii lui Dan Condrea. Al eliminarii acestuia. Atunci ar putea fi facute cercetari. Ar putea fi identificate conexiunile constante ale lui Condrea pe parcursul ultimilor 20 de ani. Ar putea fi luata urma banilor. Si, in final, ar putea fi chiar recuperata o parte din prejudiciu.

[Citeste si]

Sunt argumente plauzibile, pentru inceput, care sustin ambele ipoteze. Asasinat sau sinucidere. In ceea ce priveste sinuciderea insa, este extrem de greu de presupus ca un parinte care goneste pentru a-si recupera fata de la fosta sotie, stiind ca este asteptat in acest scop de o copila de numai zece ani, decide sa-i provoace un soc psihologic urias si iremediabil, sinucigandu-se in drum spre ea. Si probabil fosta sotie stie ce spune atunci cand afirma ca Dan Condrea nu era omul care sa se sinucida", scrie jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel