Sorin Roșca Stănescu, ÎNTREBARE pentru Liviu Dragnea

Sorin Roșca Stănescu susține că a aflat informații scandaloase care pun la îndoială verticalitatea președintelui PSD, Liviu Dragnea. 

Într-un articol publicat de Sorin Roșca Stănescu pe corectnews.ro, acesta scrie că ”În esență, Dragnea ar fi vândut meciul. O imunitate a sa în fața atacurilor DNA, contra rămânerii doamnei Laura Codruța Kovesi la șefia instituției. Cu sau fără acordul lui Klaus Iohannis.” 

Sorin Roșca Stănescu afirmă că i-au parvenit informații potrivit cărora în urmă cu zece zile, Tudorel Toader, ministrul Justiției, i-a prezentat lui Liviu Dragnea raportul ce o privește pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, iar liderul PSD i-a cerut ca procedura să fie amânată, iar concluziile să nu fie încă făcute publice.  Tudorel Toader ar fi mers și la Klaus Iohannis cu documentul, care nu ar fi comentat în niciun fel. 

Stănescu, ”cea mai plauzibilă ipoteză”

”Ipoteza cea mai plauzibilă, dacă informațiile pe care le am sunt reale, este că Liviu Dragnea face astfel o ultimă încercare de a vinde meciul în avantaj propriu. De a utiliza concluziile investigației desfășurate la DNA, precum și decizia decurgând de aici a lui Tudorel Toader de a solicita demiterea Laurei Codruța Kovesi, ca un mijloc de presiune pentru a obține o reducere a presiunii penale împotriva sa și apoi o închidere a dosarului Belina. (...) Și Tudorel Toader, dar și președintele Klaus Iohannis ar putea confirma sau infirma aceste informații cu un potențial exploziv. Președintele României ar putea-o face însă doar în ipoteza în care el însuși nu ar fi implicat într-o negociere politică. Dacă și domnul Klaus Iohannis este parte a acestui târg, obținând el însuși avantaje politice, atunci evident nu ne va spune nimic. (...)  Mă aștept ca în finalul acestei săptămâni, poate chiar astăzi, poate mâine, să asistăm la un deznodământ al faimosului și controversatului raport asupra activității șefei DNA. Și să aflăm de asemenea dacă într-adevăr Tudorel Toader, în calitate de ministru al Justiției îi solicită oficial președintelui demiterea șefei DNA.” a mai scris SR Stănescu, care a subliniat că dacă Liviu Dragnea a vândut meciul se așteaptă la un mar scandal în PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel